ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ Β. Ηρακλείου 23, Θεσσαλονίκη
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ +30 2310 239 061
Διαμεσολάβηση
Αρχική / Υπηρεσίες / Διαμεσολάβηση

Διαμεσολάβηση

Διαμεσολάβηση

Στο λογιστικό γραφείο "logistis" στη Θεσσαλονίκη παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες διαμεσολάβησης.

Διαμεσολάβηση. Τι είναι αυτός ο νέος θεσμός; Ας το δούμε με απλά λόγια.

Διαμεσολάβηση είναι μια εναλλακτική μέθοδος εξωδικαστικής επίλυσης ιδιωτικών διαφορών, στην οποία τα μέρη, με τη βοήθεια και συνδρομή του Διαμεσολαβητή, ενός τρίτου προς τα μέρη ουδέτερου προσώπου, διαπραγματεύονται προκειμένου να καταλήξουν σε μία βιώσιμη και αμοιβαία ικανοποιητική λύση της διαφοράς, χωρίς την ανάγκη να προσφύγουν σε μία χρονοβόρα και δαπανηρή δικαστική διαμάχη.

Χρησιμοποιείτε μόνο σε διαφορές ιδιωτικού δικαίου και όχι σε διαφορές που άπτονται οι διατάξεις αναγκαστικού δικαίου.

Συνηθέστερες υποθέσεις είναι αυτές που αναφέρονται σε διαφορές αστικού και εμπορικού δικαίου όπως εργατικές διαφορές, οικογενειακές διαφορές, διαφορές οροφοκτησίας, εμπορικές διαφορές, αστικές ευθύνες διαφόρων επαγγελμάτων και άλλες πολλές.

Επίσης πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι εφόσον υπάρχει οικονομική αξίωση μπορεί το πρακτικό συμφωνίας, το οποίο υπογράφεται από τα μέρη και τον Διαμεσολαβητή, μπορεί να κατατεθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο και να καταστεί έτσι εκτελεστό.

Το κόστος της διαμεσολάβησης καθορίζεται από τον νόμο και φροντίζουμε πάντα να διεκπεραιώνουμε τις υποθέσεις σύντομα και με την λιγότερη επιβάρυνση για τα μέρη.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το Λογιστικό Γραφείο "logistis" που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη παρέχει υπηρεσίες για λογιστικά και φοροτεχνικά ζητήματα, άδειες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και βιοτεχνιών, μισθοδοσίας και διαμεσολάβησης αστικών και εμπορικών υποθέσεων.

NEWSLETTER

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες που παρέχουμε σε Λογιστικά και Φοροτεχνικά ζητήματα. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λογιστικό Γραφείο Θεσσαλονίκη | logistis

Βασιλέως Ηρακλείου 23, 1ος Όροφος, 54624, Θεσσαλονίκη

+30 2310 239 061

+30 6944 513 070

info@ilogistis.gr

www.logistis-adr.gr